Search

Saturday, August 6, 2011

APa JuAdaH Buka PuAsA MengKEme SeMuA???


Salam Ramadhan


Alhamdulillah, kita dah masuk ari yang ke 6 dalam menjalani ibadah puasa di tahun 2011. Bersyukur kita masih diberi kesempatan untuk bertemu dengan Ramadhan yang mulia ini sekali lagi.

Gunakanlah sebaik baiknya peluang yang telah diberikan kepada anda untuk melakukan yang terbaik dan mendapat keberkatan di dalam bulan ini.

Yang paling best masa puasa mesti la solat terawih kan... yang seterusnya masa bukak puasa...

Nie antara menu yang akan aku try untuk bukak puasa nanti...korang cam ner?...

Menu aper bukak nanti. Jom kongsi kongsi la kat sini.




Air Tebu

Pergh... menu wajib setiap kali berbuka puasa. Terasa hilang dahaga kalo pekene air tebu nih...Time ni la paling laku dan paling ramai orang cari..... Terbaik!!!!!!... Paling best kalo yang asli dan tak campur dengan air.


Aiskrim +Puding


ABC Frado Shah Alam Seksyen 2

Dah lama tak makan ABC nie...yang paling best pernah saya rasa.Saufi bawak balik satu untuk sayer.Pleaseeee..He3


Macam macam...sate, ayam goreng, nasik minyak, sambal udang...perghhhh



Ayam Golek Tempayan

Memang wajib beli...ayam bergolek...orang cakap yang paling best kat Kuala Ibai.Dekat ngan Mydin Ayam Bakar TEmpayan...Pelik tol namanyer.


Korang macam mana berbuka nanti????Pasar maner nak serang..HA3

No comments:

Post a Comment

BOOST YOUR BLOG

Related Posts with Thumbnails