Search

Friday, September 23, 2011

BeZa Anak KoreK HiDung vs BaPaK Korek 'Hidung'

johnny bertanya kepada bapanya…

johnny: pak, betul ke make love tu best?

bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

johnny: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

johnny: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu…
kamu suka tak?!

johnny: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

johnny: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

johnny: waaahhh… bapak ni pandailah!

HAHAHAHAHANGAT!!!!!

No comments:

Post a Comment

BOOST YOUR BLOG

Related Posts with Thumbnails